Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Maj.2016, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas oblačno s kišom, temperatura do 20 stepeni

U Srbiji će danas biti oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koje će ujutro zahvatiti jugozapadne, a do kraja dana proširiće se na ostale krajeve. Na severu i istoku tokom većeg dela dana zadržaće se suvo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutarnja temperatura kretaće se od pet do 10 stepeni, najviša dnevna od 14 do 20 stepeni.U Beogradu pre podne će biti suvo vreme uz postepeno povečavanje oblačnosti, popodne i uveče povremeno kiša, a mogući su i kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom.

Najniža dnevna temperatura kretaće se oko 10 stepeni, maksimalna do 20 stepeni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kiša kvari praznike i tako sve do četvrtka

Izvor: B92, 01.Maj.2016

Beograd -- U Srbiji će u nedelju biti oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koje će ujutru zahvatiti jugozapadne, a do kraja dana proširiće se na ostale krajeve...Na severu i istoku tokom većeg dela dana zadržaće se suvo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Jutarnja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.