U Sanskom mostu danas identifikovano devet žrtava

Izvor: Blic, 21.Apr.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sanskom mostu danas identifikovano devet žrtava

U Centru za obdukciju i identifikaciju Šejkovača u Sanskom Mostu danas su identifikovana tela devet civila bošnjačke nacionalnosti ubijenih 1992. godine na području Prijedora.

Prema rečima portparolke Instituta za nestale osobe BiH Lejle Čengić, najmlađa identifikovana žrtva je imala 17 godina, a najstarija 60.

Njihovi posmrtni ostaci pronađeni su u masovnoj grobnici Tomašica, a jedna žrtva je ekshumirana iz masovne grobnice Hrastova Glavica na području >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sanskog Mosta.

Identifikacija u Centru za obdukciju i identifikaciju Šejkovača u Sanskom Mostu biće nastavljena i sutra.

Pročitajte još: U Sanskom mostu identifikovano osam civilnih žrtava

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Sanskom mostu identifikovano devet žrtava

Izvor: Akter, 21.Apr.2014

U Centru za obdukciju i identifikaciju u Sanskom Mostu danas je identifikovano devet žrtava, civila bošnjačke nacionalnosti koji su ubijeni 1992. godine na području Prijedora

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.