U Memfisu ubijen policajac, napadač u begu

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Memfisu ubijen policajac, napadač u begu

Jedan policajac ubijen je tokom rutinske saobraćajne kontrole u američkom gradu Memfisu.

Potraga za njegovim ubicom i dalje traje, saopštila je danas policija savezne države Tenesi

Šef policije Tenesija Toni Armstrong je na konferenciji za štampu izjavio da je policajac, čije ime nije objavljeno dok se ne obavesti njegova porodica, zaustavio automobil tokom saobraćajne kontrole kad je na njega otvorena vatra i pogođen je sa više metaka, prenela je agencija AP.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Policajac, za kojeg je samo poznato da je imao 33 godine, prebačen je u bolnicu u kritičnom stanju, ali je ubrzo preminuo.

Armstrong je rekao da policija još nije uhapsila krivca i da je on u begu, a koriste se sva raspoloživa sredstva da počinilac bude pronađen.

To je treći put u poslednje četiri godine da policajac bude ubijen tokom vršenja dužnosti u Memfisu. Gradonačelnik tog grada Ej Si Vorton DŽunior je izjavio da jučerašnji incident "mnogo govori o opasnostima policijskog posla".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.