U Kraljevu uhapšen bivši predsednik FK Sloga

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kraljevu uhapšen bivši predsednik FK Sloga

Bivši predsednik fudbalskog kluba Sloga iz Kraljeva, Predrag Petronijević (32) uhapšen je danas zbog sumnje da je zolupotrebio službeni položaj kao odgovorno lice, prisvajajući jedan deo novca sa klupskog računa za sebe.

Kako je saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo, sumnja se da je Petronijević u periodu od jula 2015. do februara 2016.godine, sa računa kluba podizao novac i tom prilikom deo novčanih sredstava iskoristio za potrebe kluba, a deo svote veće od 2,3 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dinara, prisvojio i iskoristio za sopstvene potrebe, čime je oštetio klub.

Osumnjicenom je po nalogu višeg javnog tužioca odredjeno zadržavanje do 48 sati, i u zakonskom roku će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

(Tečegraf.rs / Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Uhapšen bivši predsednik FK Sloga

Izvor: Mondo, 27.Jun.2016

Bivši predsednik fudbalskog kluba Sloga iz Kraljeva, Predrag Petronijević (32) uhapšen je zbog sumnje da je zolupotrebio službeni položaj kao odgovorno lice, prisvajajući jedan deo novca sa klupskog računa za sebe...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Kako je saopštila Policijska uprava Kraljevo,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.