U CEDEVITI SE BOJE ZVEZDINOG KAPITENA: Ako zaustavimo Mitrovića možemo da pobedimo

Izvor: Kurir, 28.Apr.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U CEDEVITI SE BOJE ZVEZDINOG KAPITENA: Ako zaustavimo Mitrovića možemo da pobedimo

Trener Jasmin Repeša veruje da zna kako Cedevita može da savlada crveno-bele i smanji na 1:2 u finalu ABA lige

Trener košarkaša Cedevite Jasmin Repreša rekao je danas da će njegov tim učiniti sve da pobedom nad Crvenom zvezdom produži finalnu seriju plej-ofa ABA lige.

"Evidentno je da vlada veliki interes za utakmicu i da će dvorana biti puna. Daćemo sve od sebe da Zvezdi uzvratimo za ove poraze u Beogradu", rekao je Repeša >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << .

On je poručio da ključ trijumfa leži u zaustavljanju kapitena Zvezde Luku Mitrovića.

"Mitrović je odlično igrao u prva dva duela, a često smo mu i mi dopuštali da se istakne. Ključ našeg povratka u seriju biće njegovo zaustavljanje", naveo je hrvatski stručnjak.

Centar Cedevite Miro Bilan ističe da se nada da će uz pomoć publike smanjiti prednost protiv Zvezde u seriji.

"Siguran sam da navijače ne moramo da pozivamo, već da će sami doći. Protiv Budućnosti bila je dobra atmosfera, a sada je finale i siguran sam da će nas publika voditi do pobede", zaključio je Bilan.

Treći meč finalne serije plej-ofa ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde igra se sutra od 20.30 u Zagrebu, a trenutni rezultat je 2:0 u korist beogradskog tima.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.