U Bijeljini međunarodna akcija protiv trgovine oružjem

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bijeljini međunarodna akcija protiv trgovine oružjem

BANJALUKA - Međunarodna akcija "Trzaj", koju na području Bijeljine od jutros provode pripadnici Uprave kriminalističke policije i Centra javne bezbjednosti, usmjerena je na otkrivanje i rasvjetljavanje krivičnih djela organizovanog kriminala, a u vezi sa nedozvoljenim prometom oružja i eksplozivnih materija, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Portparol MUP-a Republike Srpske Milan Salamadija istakao je da policija akciju provodi uz nadzor Specijalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tužilaštva Republike Srpske.

Na području Bijeljine rano jutros počela je velika policijska akcija u vezi sa krivičnim djelima nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Pretresi se vrše na više lokacija na području Bijeljine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilegalno oružje iz Srpske i Srbije prodavali u Švedskoj

Izvor: Cafe.ba, 27.Mar.2015

BANJALUKA - Međunarodna policijska akcija na području Bijeljine usmjerena je na članove organizovane kriminalne grupe koja je prikupljala ilegalno oružje u Republici Srpskoj i Srbiji i takvim grupama ga prodavala u Švedskoj, rečeno je Srni u Specijalnom tužilaštvu Srpske...Portparol ovog tužilaštva...

Nastavak na Cafe.ba...

Ilegalno oružje iz Srpske i Srbije prodavali u Švedskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2015

BIJELJINA - U Međunarodnoj akciji "Trzaj", koju na području Bijeljine sprovode pripadnici Uprave kriminalističke policije i Centra javne bezbjednosti, uhapšeno je sedam lica i nad njima je u toku kriminalistička obrada...U naselju Kojčinovac su pretresene prostorije u vlasništvu Milije Vlačića,u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.