Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Sep.2015, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Banjoj Luci sastanak Cvijanović - Novalić

Premijeri Republike Srpske i Federacije BiH Željka Cvijanović i Fadil Novalić razgovarat će danas u Banjoj Luci.

Pretpostavlja se da će tema sastanka entitetskih premijera biti akcioni plan kada su u pitanju obaveze iz reformske agende s ciljem da se što više harmoniziraju propisi u oba entiteta i stvori jedinstven poslovni ambijent.

Nakon ovog sastanka Cvijanović i Novalić prisustvovat će sjednici Skupštine akcionara kompanije za prenos električne energije "Elektroprenos >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << BiH", najavljeno je iz Vlade RS-a.

Tokom prethodnog sastanka, 29. jula u Banjoj Luci, Cvijanović i Novalić su najavili za 2. septembar održavanje i Skupštine akcionara "Elektroprenosa". Cvijanović je tada istakla da na računima te kompanije ima 240 miliona KM koje će ići u investicije, za razvoj mreže za prijenos električne energije.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Premijeri u Elektroprenosu BiH: Novalić uvjeren u usvajanje energetske strategije

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2015

BANJALUKA- Na dnevnom redu sjednice Elektroprenosa BiH čiji su entitetski premijeri Željka Cvijanović i Fadil Novalić po funkciji predstvanici akcionara, razmotrili su Odluke Upravnog odbora o usvajanju Finansijskog izvještaja kompanije za prošlu godinu te revidiranog Izvještaja Nezavisnog revizora...Usvojen...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.