U BELGIJI POKUŠAN TERORISTIČKI NAPAD? Uhapšena osoba koja je kolima htela da uleti u pešačku zonu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BELGIJI POKUŠAN TERORISTIČKI NAPAD? Uhapšena osoba koja je kolima htela da uleti u pešačku zonu!

Opsadno stanje...

U Belgiji je danas uhapšena osoba koja je pokušala kolima da uleti u pešačku zonu u gradu Antiveprenu.

 Belgijska policija je danas uhapsila muškarca obučenog u kamuflažnu odeću koji je pokušao da automobilom u punoj brzini uleti u šoping zonu u belgijskom lučkom gradu Antverpenu, prenosi AFP.

- Vozilo sa francuskim tablicama pokušalo je da u punoj brzini uđe u Meir (ulicu poznatu po šopingu). Muškarac u kamuflažnoj odeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odveden -  kazao je portparol lokalne policije na konferenciji za medije u Antverpenu.

Foto: Profimedia/ilustracija

Antivepren je opštine u Belgiji u regionu Flandrija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antverpen: Pokušao kolima da uleti u šoping zonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2017

Belgijska policija je danas uhapsila muškarca obučenog u kamuflažnu odeću koji je pokušao da automobilom u punoj brzini uleti u šoping zonu u belgijskom lučkom gradu Antverpenu, prenosi AFP...Šef antverpenske policije Serž Mujters je objavio da je muškarac severnoafričkog porekla..."Vozilo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Antverpen: Pokušao kolima da uleti u šoping zonu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2017

ANTVERPEN - Francuske vlasti vjeruju da je muškarac, državljanin Tunisa, uhapšen zbog sumnje da je pokušao da izvede napad u Antverpenu u stvari bio u pijanom stanju i pokušavao da pobjegne policijskoj kontroli, rekao je izvor blizak istrazi...Izvor navodi da je vozač, koji ima i državljanstvo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.