U Arkanovoj i Cecinoj kući nalazi se SAMO JEDNA SLIKA na kojoj nisu njih dvoje, niti njihova deca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2017, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Arkanovoj i Cecinoj kući nalazi se SAMO JEDNA SLIKA na kojoj nisu njih dvoje, niti njihova deca!

Ne možete ni da naslutite ko je na fotografiji.

Kuća koju je sagradio Željko Ražnatović Arkan sagradio spada u legendarna obeležja Beograda i još uvek predstavlja jednu veliku tajnu za sve one koje su je videli samo spolja.

Kafe koji se nalazi u prizemlju te kuće je slabo osvetljen i ispunjen odbačenim komadima nameštaja sa ogromnim slikama Arkana i Cece. Tako se po pisanju Newsweeka tu nalaze fotografije Arkana sa maketom fudbalskog stadiona; Arkana u borbenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uniformi; Ceca na fotografiji gde se vidi kako je opkoračila globus sa mikrfonom u ruci. Tu je i fotografija njih dvoje na venčanju, ali samo jedna fotografija na zidu ne pokazuje ni Cecu ni njenog supruga.

Naime, u jednom mračnom uglu nalazi se uramljena fotografija Radovana Karadžića.

ARKAN JE IMAO NEŠTO ŠTO NIJE IMAO NIKO NA SVETU: Pored sata od 153.000 maraka, brilijanata, u kući držao i...

Kuća je bogato opremljena i prostrana. U sobi za primanje posetilaca nalazi se veštački vodopad; u bazenu se nalaze mozajici i plastična palma koje je Ceca specijalno uvezla iz Holandije. Na spratu su sobe za goste i soba za rekreaciju, a na sam vrhu nalazi se toranj sa panoramskim pogledom na Beograd.

Jedinii prisluškivani razgovor između Arkana i Legije koji je objavljen u javnosti pročitajte KLIKOM OVDE! Nakon Arkanove smrti dugo se ništa nije znalo o njegovoj bivšoj supruzi, a kako ona danas živi i šta radi pogledajte KLIKOM OVDE!

A Svetlana Ražnatović je navodno u vezi sa mladim i lepim manekenom Aleksandrom Jovovićem - njegove obnažene slike možete videti OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.