U 04h izmereno 22 stepena, PAKAO i danas!

Izvor: Mondo, 29.Jun.2017, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 04h izmereno 22 stepena, PAKAO i danas!

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za teritoriju Srbije zbog visokih temperatura i do 42 stepena, koje se očekuju do 2. jula.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Do petka u celoj zemlji, a u subotu u južnim i istočnim krajevima, biće veoma toplo sa maksimalnom temperaturom od 35 do 40 stepeni, ponegde i do 42 stepena, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

Danas će u Srbiji preovlađivati sunčano i toplo, samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u severnim i zapadnim krajevima, uz lokalni razvoj oblacnosti, kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom ujutru i pre podne.

Vetar će biti umeren i jak, južni i jugozapadni, na planinama sa udarima olujne jacine. Jutarnja temperatura od 16 do 25 C, najviša dnevna od 32 do 38 C.

U Beogradu danas pretežno sunčano i toplo, uz umeren i jak južni i jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura 25 C, najviša dnevna 34 C.

Foto: Screenshot

U petak sunčano i veoma toplo. Uveče i tokom noći na severu i zapadu, a u subotu i u ostalim krajevima lokalni pljuskovi i grmljavina, uz pad temperature.

"Doktor" za vreme: Uskoro i 12 stepeni manje!

U nedelju promenljivo oblačno, osetno hladnije, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Zatim, pretežno sunčano uz postepeni porast temperature.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.