Tvoje lice zvuči poznato: Merilinka zajahala Bosiljčića

Izvor: Kurir, 28.Nov.2014, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvoje lice zvuči poznato: Merilinka zajahala Bosiljčića

Na moju inicijativu sam odlučio da napadnem žiri i napravio sam komičnu tačku s kolegom Ivanom, kaže Jevtović

Nova epizoda šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ očekuje nas u nedelju na Prvoj, a obeležiće je prljavi ples glumca Ivana Jevtovića u kostimu Merilin Monro, koji će završiti u krilu kolege i imenjaka Ivana Bosiljčića.

Glumac koga smo zavoleli u seriji „Ranjeni orao“ kao pilota, a sada ga gledamo kao zgodnog doktora u „Urgentnom centru“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prihvatio se da ocenjuje deset učesnika kao četvrti član žirija, ali se nije nadao ovakvom uzbuđenju.

- Dobio sam zadatak od produkcije da prvi put budem u liku žene i jedne takve glumice. Veliki izazov je bio meni, ovako crnoputom, da igram jednu ženu tako izrazito bele puti. Na moju inicijativu sam odlučio da napadnem žiri i napravio sam komičnu tačku s kolegom Ivanom - kaže Jevtović.

Glumac će otpevati pesmu „Dijamanti su ženini najbolji prijatelji“, a posle ovog iskustva voleo bi da bude pripadnica lepšeg pola i u nekom novom projektu.

- Navikao sam da godinama igram neke likove sa margine. Spreman sam za svaku vrstu izazova. Bilo bi mi drago da dobijem sličan angažman i u pozorištu ili na filmu - zaključuje Jevtović.

(Lj. R.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tvoje-lice-zvuci-poznato-Merilinka-zajahala-Bosiljcica

Izvor: medio.rs, 28.Nov.2014

Na moju inicijativu sam odlučio da napadnem žiri i napravio sam komičnu tačku s kolegom Ivanom, kaže Jevtović..Nova epizoda šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ očekuje nas u nedelju na Prvoj, a obeležiće je prljavi ples glumca Ivana Jevtovića u kostimu Merilin Monro, koji će završiti...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.