Turska policija: Srbina ubio Srbin

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2014, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska policija: Srbina ubio Srbin

Kako stvari stoje, još jedan tragičan sukob dve navijačke grupe, u kojoj je stradao srpski državljanin, biće zataškan. Turska policija izdala je saopštenje u kojem navodi da pristalicu crveno-belih, Marka Ivkovića, nije usmrtio njihov državljanin, već da su se "delije" međusobno sukobile.

Da li neko veruje u njihovu priču? 

 

"Između dve grupe navijača Crvene zvezde je došlo do incidenata. Dve grupe navijača su bacali kamenice i flaše jedni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na druge, a policija ih je smirila i razdvojila. Shvaćeno je da je jedan navijač Crvene zvezde izboden, dok ih je policija udaljavala od mesta održavanja utakmice. Policija je koristila suzavac i gumene metke", navodi se u policijskom izveštaju koji su preneli turski mediji.

 

Tužno, zaista... Koliko šamara treba da nam bude udareno da bismo se opametili i adekvatno reagovali?

 

 

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.