Turska: Uhapšeni članovi ID, spremali napad

Izvor: B92, 23.Apr.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Uhapšeni članovi ID, spremali napad

Ankara -- Turske vlasti objavile su da je uhapšeno šest osoba osmunjičenih da su pripadnici ID koji su planirali da izvedu napade u gradu Konja u centralnom delu Turske.

AP prenosi da je lokalni guverner Muamer Erol saopštio da je šestoro stranih državljana sinoć uhapšeno u Konji i dodao da je ova grupa spremala napade na "strateškim" lokacijama u gradu.

Agencija podseća da je od prošlog jula u Turskoj bilo šest bombaških napada, od kojih su za četiri optuženi pripadnici Islamske države.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TURSKA POLICIJA NA NOGAMA: Uhapšeni članovi Islamske države, spremali napad

Izvor: Kurir, 23.Apr.2016

...AP prenosi da je lokalni guverner Muamer Erol saopštio da je šestoro stranih državljana sinoć uhapšeno u Konji i dodao da je ova grupa spremala napade na "strateškim" lokacijama u gradu..Agencija podseća da je od prošlog jula u Turskoj bilo šest bombaških napada, od kojih su za četiri optuženi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.