Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje povrijeđeno u sudaru opela i renoa kod Pala

PALE - Na magistralnom putu Ljubogošta – Smiljeva Stjena u mjestu Sumbulovac kod Pale, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica teško povrijeđena, a jedno lakše.

Do nezgode je došlo, kako “Nezavisne” saznaju, kada je  A.P.  koji je upravljao opel astrom prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u zadnji lijevi dio reno megana, kojeg je vozio O.K.

Nezgoda se dogodila u srijedu oko 23.39 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SAOBRAĆAJNA NEZGODA NA PALAMA U sudaru „opel astre“ i „reno megana“ povređene 3 osobe

Izvor: Blic, 01.Jul.2016

Dva lica su teže, a jedno lakše povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Ljubogošta–Smiljeva Stjena u mestu Sumbulovac, opština Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo...Do nezgode je došlo u sredu, 29. juna, u 23.39, kada je muškarac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.