Triput predstavili ISTI telefon :) (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Avg.2016, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Triput predstavili ISTI telefon :) (VIDEO)

Da, toliko vole novi model ili još bolje - toliko veruju u njega!

Kad mislite da imate hit smartfon, koji izgleda odlično i radi isto tako, onda ga vredi izreklamirati maksimalno - šta drugo da pomislimo o Honor 8 uređaju koji je predstavljen čak triput!

Prvo predstavljanje bilo je u matičnoj zemlji, Kini, još u julu. Nedavno je Honor 8 opet najavljen za tržište SAD i Kanade, a 24. avgusta je u Parizu najavljen i za EU i druga evropska tržišta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uključujući i Srbiju. Honor 8 je prelep Android Marshmallow smartfon, sa dve kamere pozadi, jednom s blicem spreda i neverovatnim premijum izgledom.



Izvor: Honor Western Europe.

Huawei, koji stoji iza Honor kompanije čiji je ovo uređaj, izuzetno se potrudila da Honor bude nešto sasvim posebno i uspeli su vizuelno da redefinišu srednju klasu. Honor 8 će se prodavati po ceni od 399 ili 449 evra, u dve varijante: sa 3 GB RAM i 32 giga memorije, odnosno 4 GB RAM i 64 giga interne memorije.

Najveća prednost Honor telefona - to što će najmanje dve godine dobijati Android ažuriranja, a do sada se ekipa koja ih radi pokazala izuzetno brzom i pouzdanom po tom pitanju.

Kako smo o Honor 8 pisali već nekoliko puta, potražite sve informacije o specifikacijama u OVOJ vesti. Iznenadićete se i vi!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.