Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2016, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Sjenica - Štavalj poginule su tri osobe, među kojima i dvogodišnje dete, dok su još dve osobe povređene, saznaje radio Sto plus.

Prema nepotvrđenim informacijama, stradale su B.M. (26), njena dvogodišnja ćerkica L.Š. i svekrva A.Š. (50), dok je njen suprug A.Š. teško povređen.

"Nastradale osobe su se nalazile u automobilu marke zastava 101 kojom je upravljao A.Š, koji se direktno sudario sa vozilom folksvagen pasat >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za čijim volanom je bio A.K.", rečeno je u novopazarskoj policiji.

Prem navodima policije, A.Š. je hitno prebačen u užičku bolnicu, dok je A.K. nakon ukazane pomoći zadržan u policijskoj stanici kako bi dao izjavu.

Uzroci ove nesreće će biti poznati nakon uviđaja.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.