Treći Belgrade Venture Forum: Srpska pamet, strana ulaganja

Izvor: Kurir, 21.Okt.2014, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći Belgrade Venture Forum: Srpska pamet, strana ulaganja

Spremni su da investiraju od 25.000 do više miliona evra u inovativne tehnološke kompanije. Srbija se predstavlja sa 19 ideja

Belgrade Venture Forum već treću godinu za redom dovodi investitore iz celog sveta, kojima predstavlja inovativne tehnološke kompanije iz Srbije i celog regiona.

Ove godine, među više od 130 prijava podnetih putem sajta www.belgradeventureforum.org nezavisni žiri je, na osnovu utvrđenih kriterijuma, odabrao 33 najkvalitetnije ideje iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čak 11 zemalja, od kojih je 19 iz Srbije.

Ove inovativne firme dobiće priliku da steknu neprocenjivo iskustvo, vredne kontakte sa investitorima i partnerima, kao i da dobiju novac koji će im pomoći u daljem razvoju.  Pre nastupa na Forumu, finalisti će od organizatora dobiti tronedeljnu onlajn interaktivnu obuku kako da svoj nastup unaprede i predstave se na najbolji mogući način.

Tokom protekle dve godine više od 70 inovativnih projekata borilo se za investicije, a njih više od deset uspelo da je dobije od nekoliko desetina do nekoliko stotina hiljada evra za svoj dalji razvoj i internacionalizaciju poslovanja.

I ove godine je za Belgrade Venture Forum registrovano preko 50 investitora iz više od 15 zemalja, koji upravljaju fondovima vrednim više od milijardu evra i spremni su da investiraju od 25.000 do više miliona evra po kompaniji.

Treći Belgrade Venture Forum će, pod sloganom Innovations For The World, biti održan u Hotelu Metropol Palace, od 5. do 7. novembra. Detaljne informacije o samom događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu Belgrade Venture Foruma.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Srpska pamet za strana ulaganja

Izvor: Blic, 21.Okt.2014

Belgrade Venture Forum već treću godinu za redom dovodi investitore iz celog sveta, kojima predstavlja inovativne tehnološke kompanije iz Srbije i celog regiona...Ove godine, među više od 130 prijava podnetih putem sajta  www.belgradeventureforum.org nezavisni žiri je, na osnovu utvrđenih kriterijuma,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.