Trčala gola kroz grad da bi dobila stipendiju za fakultet!(VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 29.Avg.2014, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trčala gola kroz grad da bi dobila stipendiju za fakultet!(VIDEO)

Da bi dobila stipendiju za fakultet ova devojka je morala da ispuni jedan neverovatan zadatak, ali nije se previše libila kada joj je rečeno šta je u pitanju, cilj joj je bio važniji...

U pitanju je jedna holandska radio emisija, koja je rešila da pokloni godinu dana besplatnog školovanja. Srećna dobitnica je Sabine, i sve što je trebalo da uradi je da protrči amsterdamskim trgom – gola. Njoj to očigledno nije predstavljalo veliki problem, pa se svukla i istrčala, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << a kad se vratila stigla je da se polije kofom vode u okviru ledenog izazova. Pogledajte kako je sve to izgledalo, pa procenite da li bi uradili ovako nešto za jednu školarinu!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.