Stanovnici Žiče traže Ulicu Novaka Đokovića

Izvor: Blic, 19.Apr.2014, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovnici Žiče traže Ulicu Novaka Đokovića

Meštani sela Žiča kod Kraljeva dostavili su lokalnoj samoupravi pisani zahtev da se njihova ulica i zvanično zove imenom Novaka Đokovića.

Meštani ovog sela su samoinicijativno ulici u kojoj žive, već dali ime Novaka Đokovića. Sami su napravili tablu i okačili je na uličnu banderu. Dejan Dimitrijević stanovnik ove ulice, inače majstor-limar, sam je napravio, ofarbao i postavio tablu sa natpisom „Ulica Novaka Đokovića".

"Nakon poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turnira u Majamiju, došao sam na ideju da ulicu nazovemo po Novaku. Ova ulica nikada nije imala ime, a dugačka je oko dva kilometra i ima 350 domaćinstava", objašnjava Dejan, dodajući da bi voleo da mu u ličnoj karti stoji da živi u ulici koja se zove po najboljem svetskom teniseru.

Meštani kažu da u selu ima mnogo dece koja se bave sportom i ideja je kako ističu, super.

"Čast mi je što živim u ulici Novaka Đokovića, a obično se sve ulice zovu po političarima i po nekim ljudima koji su potpuno nebitni. Ali, Novak je sada kod nas u Žiči, a čak sam i za njega glasao. Dodao sam na glasačkom listiću njegovo ime, jer nama takav čovek treba", priča Nemanja Garić.

Meštani ne spore ni da ime Novaka Đokovića zaslužuje više od sokaka i seoske ulice, ali su hteli prvi da mu se zahvale za sve što je učinio za Srbiju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Traže da im se ulica zove po Novaku Đoković

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2014

Meštani sela Žiča kod Kraljeva dostavili su lokalnoj samoupravi pisani zahtev da se njihova ulica i zvanično zove imenom Novaka Ðokovića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Traže da im se ulica zove po Novaku Ðokoviću!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Apr.2014

Meštani sela Žiča kod Kraljeva samoinicijativno su već imenovali ulicu u kojoj žive po najboljem srpskom teniseru. Sami su napravili tablu s njegovim imenom i okačili je na uličnu banderu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.