Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Travnik prvi četvrtfinalisti Kupa BiH

Fudbaleri Travnika prvi su četvrtfinalisti fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine.

Travničani su danas na Piroti savladali ekipu Orašja rezultatom 3:1, a prvi meč je završen 1:1 i na taj način se plasirali u narednu rundu takmičenja.

Ostali susreti osmine finala igraju se u srijedu. Nadomak plasmana u četvrtfniale su Mladost, Željezničar, Bosna Sema i Zrinjski, a solidnu prednost iz prvih mečeva imaju Sarajevo i Radnik.

Najviše neizvjesnosti očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se na Pecari gdje Široki Brijeg dočekuje Slobodu. Biće to treći meč ove dvije ekipe u sedam dana, a prva dva su završena minimalnom pobjedom Tuzlaka, oba puta na Tušnju.

Raspored susreta:

- utorak:

 Travnik - Orašje 3:1 (prvi susret 1:1)

- srijeda:

Slavija - Mladost (1:6)

Široki Brijeg - Sloboda (0:1)

Kozara - Sarajevo (1:3)

Radnik - Rudar (1:0)

Velež - Zrinjski (0:3)

Goražde - Željezničar (1:5)

Radnički - Bosna Sema (0:6)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.