Tragedija u Zenici: Otac dvoje MALOLETNE DECE se obesio zbog NEMAŠTINE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2017, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Zenici: Otac dvoje MALOLETNE DECE se obesio zbog NEMAŠTINE!

Pronašle ga komšije

Meštani sela Vukotić kod Zenice danas popodne su u obližnjoj šumi pronašli telo Sakiba Gulamića (53) i to nekoliko stotina metara od njegove porodične kuće gde je živeo sa suprugom i dvoje maloletne dece.

Prema rečima komšija Gulamić se odlučio za samoubistvo zbog bede, jer nije radio pa nije imao nikakva primanja.

- Beda ga je naterala da izvrši samoubistvo vešanjem. Imao je troje dece. U kući niko nije radio i nisu imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikakvih primanja. Njegov maloletni sin je pokušavao nešto da zaradi čuvajući ovce po selu - ispričao je medijima Safet Gulamić.

On je uputio apel svim dobrim ljudima da pomognu ovoj porodici koja sada preživljava najteže trenutke u svojim životima.

Sakib je prvo izašao iz porodične kuće u selu Vukotići oko jedan sat posle ponoći i od tada mu se izgubio svaki trag. Njegovo beživotno telo pronašle su, danas popodne, komšije koje su ostale u šoku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.