Tragedija kod Konjica: Petogodišnjak se utopio u rijeci Trešanici

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija kod Konjica: Petogodišnjak se utopio u rijeci Trešanici

U mjestu Podorošac kod Konjica juče je smrtno stradao petogodišnji dječak utopivši se u rijeci Trešanici.

Nesreća se desila u 18.50, a nakon brzog dolaska vozila Hitne pomoći ljekari su konstatovali smrt, potvrđeno je za Klix.ba iz Operativnog centra PS Konjic.

Uzrok nesreće za sada nije poznat, a policija radi na rasvjetljavanju tragičnog događaja koji je potresao malo mjesto pet kilometara sjeveroistočno od Konjica.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Utopio se petogodišnjak

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2015

KONJIC - Petogodišnji Feđa Sultanić iz Konjica utopio se sinoć u rijeci Trešanica, u mjestu Podorašac, u koju je upao sa lokalnog mosta...Stravična tragedija dogodila se oko 19 časova, kada se dječak sa dvojicom drugova poslije igre vraćao kući njegovog djeda, kod kojeg je tokom vikenda došao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.