Totalno besmisleno! Na protest Protest protiv diktature nije se skupilo ni 50 ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totalno besmisleno! Na protest "Protest protiv diktature" nije se skupilo ni 50 ljudi

Da nije tužno, bilo bi smešno

Danas je održan takozvani "Protest protiv diktature" u Beogradu ispred Skupštine Srbije, gde se posle nedelju dana okupilo oko 50 ljudi. Na ove proteste je pozivano putem društvenih meža, ali je odziv građana očigledno slab.

IZGLEDA VIŠE VOLE DA ROŠTILJAJU: Možda je taj čuveni "protest" negde u šumici ili u nečijem dvorištu?

Naime, posle toliko buke, zahteva, alkoholisanja i najava radikalizacije nije ostalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ništa... Ustvari, ostala je samo bruka koja je te, nazovimo demonstracije, obeležila. Već prvog dana uništen je "Srpski zid plača", blokiran je saobraćaj, uzvikivane psovke, na zgradu Vlade bacan je toalet papir, a jednom prilikom okačena je i gola lutka.... Kod određenog broja onih koji su došli primećen je alkohol...

Naravno, kako su govorili, svi su se okupili "spontano" i bez organizatora.

Kako je vreme prolazilo, videlo se da se ispred Skupštine okupljaju oni kojima je lakše da za svoj neuspeh i nerad optuže državu i rezultate izbora, nego da se uhvate u koštac sa životom i bore se kao i ostali ljudi svuda u svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.