Tomašević pod istragom zbog Nikolićevog džipa!

Izvor: Kurir, 13.Apr.2014, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomašević pod istragom zbog Nikolićevog džipa!

Načelnik Uprave za obezbeđenje objekata i ličnosti kaže da je vreme da se utvrdi ko je odgovoran za propuste

BEOGRAD - Negira krivicu.

Protiv Zorana Tomaševića, načelnika Uprave za obezbeđenje objekata i ličnosti MUP, pokrenuta je istraga zbog toga što je blindirano vozilo predsednika Srbije Tomislava Nikolića, koje pre tri dana potpuno uništeno u sudaru, ostavljeno bez ikakve kontrole bezbednosnih službi, saznaje Kurir.

Tomašević >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je juče izjavio da mu je drago zbog istrage jer je, kako je rekao, konačno vreme da se utvrdi ko je odgovoran zbog propusta koji se dogodio.

- Drago mi je što je pokrenuta istraga. Ja imam ispod sebe 11 načelnika odeljenja i ne mogu da znam da li svako od tih ljudi u svakom trenutku obavlja svoju dužnost onako kako bi trebalo. Mislim da ja nisam kriv, mada svako snosi svoj deo odgovornosti - rekao je Tomašević i dodao da u okviru Uprave „postoji i odeljenje koje se isključivo bavi obezbeđenjem popravki automobila“. Podsećamo, džip „mercedes 500 GL“, koji se nalazio u ovlašćenom auto-servisu bez ikakve pratnje, provozao je majstor iz servisa i tada se sudario sa autobusom. Prema izveštaju saobraćajne policije, krivac za sudar je vozač autobusa. Direktor policije Milorad Veljović ocenio je da se radi o propustu bezbednosnog aspekta i da je nedopustivo što predsednikov automobil „nije bio na neki način obezbeđen 24 sata dnevno“.

(M. M.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.