Toalet APV: Gospodo, približite se; Dame, sedite do kraja

Izvor: B92, 24.Avg.2016, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toalet APV: Gospodo, približite se; Dame, sedite do kraja

U jednom ženskom toaletu u zgradi Pokrajinske vlade zaposleni se na neprimeren način upozoravaju kako da održavaju toalet.

"Pažnja! Naš cilj je da ovaj toalet održavamo čistim. Gospodo, molimo približite se: kraći je nego što mislite. Dame, molimo, sedite strpljivo do kraja radnje", piše u unutrašnjosti toaleta.

Nije poznato kada je to upozorenje postavljeno.

Nova Pokrajinska vlada izabrana je 26. juna, a na njenom čelu je Igor Mirović iz Srpske napredne sranke (SNS).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prostačko upozorenje u ženskom toaletu u zgradi Pokrajinske vlade

Izvor: Blic, 24.Avg.2016

U jednom ženskom toaletu u zgradi Pokrajinske vlade zaposleni se na neprimeren način upozoravaju kako da održavaju toalet..."Pažnja! Naš cilj je da ovaj toalet održavamo čistim. Gospodo, molimo približite se: kraći je nego što mislite. Dame, molimo, sedite strpljivo do kraja radnje", piše...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.