Težak udes na Obrenovačkom putu, ima mrtvih i povređenih

Izvor: B92, 01.Okt.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes na Obrenovačkom putu, ima mrtvih i povređenih

Dve osobe su poginule, a jedna je povređena u sudaru dva automobila na Obrenovačkom putu, kod restorana "Duboko".

Obrenovačka hitna pomoć konstatovala je smrt kod dve osobe, a muškarac (27) je prevezen u hitnu pomoć i konstatovane su mu lakše povrede.

Prema rečima očevidaca, oba automobila su završila u šancu, a kako "Blic" saznaje, stradali su strani državljani.

Saobraćaj na Obrenovačkom putu, kod restorana "Duboko" je bio obustavljen neko vreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a posle 22h je normalizovan, saopšteno je iz JP "Putevi Srbije".

"Putevi Srbije" apeluju na učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i signalizaciju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Normalizovan saobraćaj na Obrenovačkom putu nakon STRAVIČNE NESREĆE!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2016

Saobraćaj je normalizovan na Obrenovačkom putu, kod restorana "Duboko", pošto je tokom večeri bio zaustavljen zbog teške saobraćajne nesreće u kojoj su dve osobe poginule, a jedan lakše povređena...To je saopšteno iz JP "Putevi Srbije"...Kako je Tanjugu ranije rečeno u MUP-u, osoba sa lakšim...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.