Teško povrijeđen maloljetnik

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povrijeđen maloljetnik

SARAJEVO Više nepoznatih osoba u subotu oko 22.30 sati učestvovalo je u tuči ispred ugostiteljskog objekta "Babalu", u ulici Mala Aleja b.b., opština Ilidža, a tom prilikom je maloljetnik Dž.A. (1998.) zadobio teške povrede.

Ljekarska pomoć mu je ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo teške tjelesne povrede 1. marta oko 01.00 sati uhapšene su dvije osobe D.A. (1986.) i H. H. (1991.) i predati su u prostorije Odsjeka za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

O tome je obaviješten dežurni tužitelj Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pretučeni tinejdžer u životnoj opasnosti

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2015

SARAJEVO - Sedamnaestogodišnji DŽ.A. zadobio je teške, po život opasne povrede, kada je preksinoć pretučen ispred ugostiteljskog objekta "Babaloo", u sarajevskom naselju Ilidža...Policija i dalje ispituje sve okolnosti o ovom incidentu, a zasad je poznato da je maloljetnik povrijeđen u tuči...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.