Izvor: RTS, 30.Mar.2017, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretna vozila na prelazima čekaju više sati

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila, ali su zadržavanja za teretna vozila više sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Batrovci zadržavaju oko osam sati, na graničnom prelazu Šid oko 120 minuta, a na graničnom prelazu Horgoš, oko 150 minuta.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.
U okviru projekta izgradnje zidova za zaštitu od buke, izvode se radovi na auto-putu kroz Beograd, u smeru ka Šidu i to do 3. aprila radovi na sanaciji mosta u srednjem razdelnom pojasu auto-puta.
U toku trajanja ovih radova, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka na mostu kod Bežanijske kose.
Od 3. do 7. aprila izvodiće se radovi na postavljanju elastične odbojne ograde u zoni zida za zaštitu od buke. Saobraćajna signalizacija na mostu kod Bežanijske kose biće premeštena u zaustavnu traku prema Šidu, a za saobraćaj će biti slobodne preticajna i vozna saobraćajna traka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Batrovcima teretnjaci čekaju deset sati

Izvor: RTS, 30.Mar.2017

. Teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Batrovci, zadržavaju oko 10 sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na RTS...

STRPLJIVO ZA VOLANOM: Uslovi za vožnju dobri, kamioni na Batrovcima čekaju šest sati

Izvor: Kurir, 31.Mar.2017, 07:35

...Na graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta..Zbog izvođenja radova na izgradnji auto-puta E-75, od danas do 20 aprila u vremenskom periodu od 7-17 časova, doći će do izmene režima saobraćaja na državnom putu II A reda broj 258, deonica Leskovac -...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.