Teoretičari zavjere tvrde: Avrin Lavinj umrla prije deset godina (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teoretičari zavjere tvrde: Avrin Lavinj umrla prije deset godina (FOTO)

Za vašu informaciju, pjevačica hita Sk8er Boy, Avril Lavinj, umrla je prije 10 godina, a tada ju je zamjenila dvojnica koja je i dan danas glumi! Eto sada znate i to! Avril je navodno izvršila samoubistvo jer više nije mogla da podnese teret slave. Prije nego što se odlučila za taj drastičan korak, Avil je upoznala Melisu Vandelu koja je bila njena dvojnica koja je služila kako bi zavarala paparace koji su pjevačicu pratili svuda.

Djevojke su se vrlo brzo sprijateljile, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pa je Melisa bila logičan izbor za dvojnicu nakon Avriline smrti.

Stranica http://avrilestamorta.blogspot.hr/ detaljno objašnjava kako je prevara izvedena i nudi dokaze da Avril nije ista osoba. Objavljuje fotografije na kojima se jasno vidi kako je riječ o dvojnici. Na stranici možete da pronađete i dvanaest sigurnih znakova koji dokazuju da je Avril mrtva. Visina nije ista, mladeži se ne nalaze na istom mjestu, njena ličnost je potpuno drugacija, a tekstovi pjesama prepuni sublimiranih poruka.

Avril se u jednom intervjua osvrnula na ovu internet stranicu i bizarne tvrdnje smijući se svemu, ali teoretičari zavjete i to su shvatili kao još jedan dokaz da su njihove tvrdnje tačne.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.