Telefon sa 6GB RAM memorije

Izvor: Mondo, 13.Feb.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telefon sa 6GB RAM memorije

Verovali ili ne, uskoro možemo očekivati pametne telefone sa ogromnogm količinom RAM memorije.

Ukoliko vam ovo deluje neverovatno, sigurno niste obratili pažnju ili niste pratili kojom brzinom današnji telefoni napreduju. Sa 2GB prešto se na 3GB, a zatim i na 4GB. Proizvođači komponenti kao što je Samsung, već su predstavili čipove koji će na telefonima omogućiti 6GB RAM memorije.

Međutim, kada će neki proizvođač predstaviti takav telefon? Najnovije glasine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u vezi sa Galaxy Note 6 telefonom navode da će upravo ovaj model imati pomenutih 6GB RAM-a.

Ovaj izvor informacija takođe otkriva da će Note 6 imati ekran veličine 5.8 inča ali da će rezolucija ostati QHD. Kao i prethodni model, i ovaj će imati S Pen olovku. Samsung će možda odustati od 32GB verzije, tako da će ovog puta ponuditi samo 64GB i 128GB verzije. Kamera će najverovatnije biti ista kao i kod Galaxy S7 modella - 12MP.

I naravno, tu su i onih 6GB LPDDR4 RAM memorije, piše Pocketnow.

U igri su dva čipseta, Snapdragon i Exynos, ali specifikacije nisu poznate. Najverovatnije se radi o Snapdragon 820 i Exynos 8890 modelima. Ostali detalji u vezi sa telefonom nisu poznati.

Ukoliko želite baš ovakav telefon, moraćete da budete strpljivi. Neće biti predstavljen u skorije vreme.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.