Tejlor Svift »teška« 80 miliona dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejlor Svift »teška« 80 miliona dolara

Godine 2005. Tejlor Svift je bila kapljica u moru muzičkih zvijezda. Djevojka s gitarom koja je pjevala kantri muziku. No, ludim napretkom u 10 godina Sviftova je završila godinu kao zvijezda koja je pokazala svjetskoj muzičkoj sceni da je sila na koju treba računati.

Kao što je čest slučaj, tamo gdje je moć tu je i novac, Sviftova je u periodu od juna 2014. do juna 2015. ostvarila zaradu od 80 miliona dolara, što je stavlja na listu najplaćenijih muzičara. Za većinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << svojih prihoda treba da zahvali svojoj muzici.

Ove godine mlada pjevačica je imala mnogo razloga za slavlje. Između ostalog, proglašena je za najseksi ženu godine, osvojila je brojne nagrade za svoju muziku, "pobijedila" kompaniju "Apple" i u vezi je sa popularnim škotskim DJ-om Kelvinom Harisom. Najnovije dostignuće im je što su ona i Haris postali par s najvećom godišnjom zaradom po listi magazina "Forbes". Ovim su skinuli s vrha liste Džej Zija i Bijons. Tejlor takođe ima ugovore s kompanijama kao što su "Sony" i "Keds", dok je Kelvin sklopio ugovor s "Armanijem" i "Sol Republic". Njihova zajednička zarada procijenjena je na oko 146 miliona dolara.

Što se ostalih uspjeha tiče, Tejlor vodi po broju nominacija za ovogodišnje MTV video muzičke nagrade, koje se dodjeljuju sljedećeg mjeseca u Los Anđelesu. Ona je nominovana u devet kategorija, uključujući i onu za video godine za spot "Bad Blood", u kojem se pojavljuju Selena Gomez, Lina Danam i još poznatih prijatelja pop zvijezde.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.