Tamari Paunović stilista rešio da pomogne do pobede

Izvor: Blic, 13.Apr.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamari Paunović stilista rešio da pomogne do pobede

Manekenka Tamara Paunović svojim provokativnim kostimom večeras u "Plesu sa zvezdama" iznenadila je kako žiri i gledaoce tako i Tanju Vojtehovsku koja nije ostala ravnodušna.

Stilista resio da pomogne Tamari zahvatom pomeranje nisana sa prave teme #PSZ

— Tatjana Vojtehovski (@TVojtehovski) April 13, 2014

Tanja je na Tviteru prokomentarisala Tamarin provokativni kostim kao cilj kostimografa da je progura do pobede. Podvezice, halteri i korset stajali su dobro manekenki ali i privukli odlične komentare od strane žiria. Da li je tvrdnja Tanje Vojtehovske istinita ostaje nam da vidimo do kraja emisije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stajling Tamare Paunović "uzbudio" tviter: U halterima do pobede!

Izvor: Blic, 13.Apr.2014

Manekenka Tamara Paunović svojim provokativnim kostimom večeras u "Plesu sa zvezdama" iznenadila je kako žiri i gledaoce tako i Tanju Vojtehovsku koja nije ostala ravnodušna...Stilista resio da pomogne Tamari zahvatom pomeranje nisana sa prave teme #PSZ..— Tatjana Vojtehovski (@TVojtehovski) April...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.