TUKAO NAS JE I GASIO CIGARETE PO NASIM TELIMA Jeziva ispovest zene muskarca koji je ubio svoju bebu

Izvor: medio.rs, 01.Avg.2015, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUKAO NAS JE I GASIO CIGARETE PO NASIM TELIMA Jeziva ispovest zene muskarca koji je ubio svoju bebu

- Udarao me je po licu, stomaku i telu, sve dok nisam izgubila svest. Tada me je polio vodom i hteo žiletom da me iseče po glavi. Dva meseca pre porođaja, pokušao je da me nožem ubode u stomak - kaže Gorjana, majka bebe koju je otac krvnički ubio

Gorjana Milanović, majka 15-mesečnog Darka, kojeg je otac Kurtiš K. pretukao na smrt 17. juna ove godine, ipsričala je sve o ovom užasnom događaju.

– On je monstum! Ubio mi je dete! Droga ga je izopačila, tukao >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je mene i maltretirao sve oko sebe. Najvažnije mu je bilo da kupi tablete i pivo i nije mario za to da li su deca gladna!

Ona dodaje da ju je čak dva puta silovao.

– Silovao me je jer nisam želela da imam odnose sa njim. Sećam se, kada sam bila u drugom mesecu sa Darkom, Kurta me je vezao za krevet i tukao. Udarao me je po licu, stomaku i telu, sve dok nisam izgubila svest. Tada me je polio vodom i hteo žiletom da me iseče po glavi. Dva meseca pre porođaja, pokušao je da me nožem ubode u stomak, ali je srećom promašio i pogodio me u butinu.

Foto: Milena Đorđević

– Kada nas nije tukao, grizao nas je i gasio cigarete po našim telima. Deca su puna ožiljaka – priča Gojana.

Uz uzdah, Gorjana ne priseća dana kada je Kurtiš ubio njihovo dete.

Foto: Milena Đorđević

– Otišla sam po hranu u Crveni krst i Kurtišu ostavila mleko da nahrani Darka. Kada sam se vratila, rekao je ” Baš smo se lepo igrali, ne diraj ga, pusti ga da spava”. Kada sam ušla u sobu, beba je bila hladna i usne su joj bile modre.

Podsetimo, Kurteš K. je u porodičnoj kući u Zemunu batinama ubio 15-mesečnog sina Darka Milanovića. On je detetu najpre smrskao glavu o sto, pa ga bacio na zemlju i krvnički išutirao. Preti mu 40 godina zatvora.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.