TUČA U ZVEZDAMA GRANDA: Zorica Brunclik napala Bosanca, Lukas ih razdvajao

Izvor: Kurir, 09.Okt.2013, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA U ZVEZDAMA GRANDA: Zorica Brunclik napala Bosanca, Lukas ih razdvajao

Zorica je bila oduševljenja pevanjem jednog takmičara, a Bosanac nije hteo da mu da glas, pa je ova krenula da se obračuna s njim, rekao je direktor Granda Saša Popović

Zorica Brunclik je usred emisije Zvezde Granda krenula da tuče člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca, ali ih je Aca Lukas razdvojio uz opomenu: "Bez fizičkog kontakta, molim vas!"

Kada je Saša Popović rešio da umesto glasova publike ove godine pobednika Zvezde Granda bira žiri sačinjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od pevača Snežane Đurišić, Zorice Brunclik, Šabana Šaulića, Ace Lukasa i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, uz pomoć Lepe Brene i njega, vlasnik Granda nije ni sanjao da će njegov šou po broju svađa početi da liči na Farmu.

Žiri ima zadatak da od čak 400 kandidata izabere najboljeg, a kako to izgleda videćemo već u subotu, 12. oktobra, kada je na programu prva emisija. Ko se s kim i zbog čega svađa pitali smo Sašu Popovića.

"Pa zbog kandidata! Zorica je bila oduševljenja pevanjem jednog takmičara, a Bosanac nije hteo da mu da glas, pa je ova krenula da se obračuna s njim. U sledećoj situaciji Zorica nije želela da glasa za devojku koja se mnogo svidela Lukasu. Ovaj je izvadio ključeve svog automobila, stavio pred nju i rekao: "Daću ti kola ako joj daš glas". Bio je mrtav ozbiljan", priča direktor Granda.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TUČA U ZVEZDAMA GRANDA: Zorica Brunclik napala Bosanca, Lukas ih razdvajao

Izvor: Dzungla.org, 09.Okt.2013

Zorica je bila oduševljenja pevanjem jednog takmičara, a Bosanac nije hteo da mu da glas, pa je ova krenula da se obračuna s njim, rekao je direktor Granda Saša Popović OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.