TRIKOVI KOJI ĆE VAM OLAKŠATI ŽIVOT: Kako da savršeno ispečete jaje na oko?

Izvor: Kurir, 06.Jul.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRIKOVI KOJI ĆE VAM OLAKŠATI ŽIVOT: Kako da savršeno ispečete jaje na oko?

Kako da zapamtite da li ste zaključali vrata ili na koji način da sprečite kraj selotejpa da se ponovo zalepi

Postoje stvari koje svakodnevno radimo i jako nas nerviraju, a ni ne znamo da postoje laki trikovi koji mogu da nam olakšaju život.

U ovom tekstu predstavljamo vam nekoliko caka u koje ćete se zaljubiti.

1. Savršeno oblikovana jaja na oko

Isecite veliki komad crnog luka u obliku prstena i stavite ga na podmazan tiganj. Zatim razbite >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jaje u prsten od luka i bićete blagosloveni savršeno okruglim jajetom na oko.

2. Nikad nemojte da izgubite kraj selotejpa

Nevidljiva ivica na selotejpu kojoj nikada ne dosadi da "nestane" pa morate opet da je "gulite". Sa ovim trikom uštedećete vreme i nestaće vam znoj sa čela.

3. Kako da zapamtite da li ste zaključali vrata

Koliko puta vam se desilo da odete na put ili čak posao i ne mo žete da se setite da li ste zaključali vrata? Postoji rešenje i za to. Sledeći put kada zaključavate odigrajte neki smešni ples na pragu, svirajte imaginarnu gitaru ili zazvonite sebi na zvono nekoliko puta, zapamtićete da ste i zaključali vrata. Lako!

4. Špagete će vam pomoći da zapalite sveću čiji fitilj se nalazi duboko u njoj.

Zapalite jednu špagetu i moći ćete da zapalite svaki fitilj koji vas inače nervira jer se nalazi van dometa plamena upaljača.

(Foto: viraltucak.com)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.