TRAGIČNA SUDBINA PEVAČICE: Tok događaja koji je prethodio ubistvu

Izvor: Press, 02.Maj.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGIČNA SUDBINA PEVAČICE: Tok događaja koji je prethodio ubistvu

Policija i dalje traga za ubicom Jelene Krsmanović (33) koji ju je u subotu brutalno pretukao udarajući je čekićem u glavu. Njeno telo je pronađeno u kanalu u Borči.
Foto:srbijadanas.rs
Policija je narednog dana pronašla njeno unakaženo telo devojke u blizini mesta gde je trčala u Crvenki. U vreme dok je trčala, njena ćerkica i muž su bili iza nje.
Najpre je u noći između subote >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i nedelja pronađena patika i telefon, a juče je tokom dana pronađeno i telo pevačice u šipražju.
Hronologija događaja: Subota, 2. april 15.00 - Jelena trči nasipom, muž i ćerka šetaju za njom 15.30 - Jelena se poslednji put čuje sa majkom 16.15 - Suprug Zoran Marjanović s rođacima traži Jelenu 19.35 - Zoran policiji prijavljuje nestanak supruge 19.45 - Policija sa psima kreće u potragu Nedelja 3. april 02.20 - Pronalaze Jelenin telefon bačen nekoliko od staze 05.50 - Pronađena Jelenina patika , šnala kao i tragovi krvi 12.00 - Policija u kanalu pored staze pronalazi leš 12.30 - Muž daje izjavu u policijskoj stanici 16.00 – U policiji izjave daju ostali članovi porodice Marjanović  

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.