TORNADO-I-GRAD-SE-OBRUSILI-NA-FIRENCU-20-ljudi-povredjeno-apel-gradjanima-da-ne-izlaze-iz-kuca

Izvor: medio.rs, 19.Sep.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TORNADO-I-GRAD-SE-OBRUSILI-NA-FIRENCU-20-ljudi-povredjeno-apel-gradjanima-da-ne-izlaze-iz-kuca

Gradonačelnik Dario Nardela sazvao je hitan sastanak kriznog štaba sa predstavnicima civilne zaštite i stanovnicima poručio da ne izlaze iz kuća.

Jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija u Firenci, Galerija Ufici u istoimenoj palati, zatvorena je zbog štete od oluje koja se u petak obrušila na grad i u kojoj je povređeno dvadesetak ljudi.

Nevreme sa grmljavinom obrušilo se na Firencu i okolna područja Toskane uz grad, tornado i naposletku poplavu. Pet ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je povređeno u delomičnom urušavanju školske zgrade, a gradonačelnik Dario Nardela sazvao je hitan sastanak kriznog štaba sa predstavnicima civilne zaštite i stanovnicima poručio da ne izlaze iz kuća kao i da korišćenje vozila svedu na minimum.

Zatvoreni su i ostali muzeji, poput muzeja Piti, San Marko i Palaco Davancati, samostani i javni parkovi.









Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.