TIPIČNO ZA NAS Evo šta Igor Brakus kaže o rijalitijima

Izvor: Blic, 03.Sep.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIPIČNO ZA NAS Evo šta Igor Brakus kaže o rijalitijima

Rijaliti euforija u Srbiji zahvatila je i Igora Brakusa, koji kaže da ne propušta nijednu epizodu ovakvih televizijskih programa.

Pogledajte šta Igor Brakus kaže o rijalitijima:

- Gledam rijaliti programe, i o njima mislim sve najgore. Ta simbioza vrlo čudnih stvar kod mene je više nego uobičajna, jer sam ceo život proveo u treš estetici. Čini se neverovatnim šta sve možemoa da gledamo na televizijama danas, naročito sa televizijama sa nacionalnom frekvencijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - kazao je popularni radijski voditelj.

On se zapitao šta će naredno da se dogodi u nekom rijalitiju da bi on bio najgledaniji, i otkrio nam koja je njegova mračna, ali duhovita, prognoza za budućnost naših televizijskih programa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.