TINEJDŽER (18) ROB ŽENE SA 3 DOJKE: Spavao sam u kavezu za pse, tukla me, vezivala...

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TINEJDŽER (18) ROB ŽENE SA 3 DOJKE: Spavao sam u kavezu za pse, tukla me, vezivala...

Pretvorila me u roba, tukla i ponižavala. Psihički ožiljci ostaće mi celi život, rekao je Majkl

Tinejdžer Majkl Skvier (18) tvrdi kako ga je Džesmin Trajdevil, model poznat po tome što ima tri dojke držala kao seksualnog roba pune dve nedelje i jednom prilikom pokušala da mu kuhinjskim nožem ureže svoje ime na grudi.

Džesmin, čije je pravo ime Ališa Hesler, pozvala je mladića u svoju kuću na Floridi nakon što su se upoznali preko interneta i razgovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o fetišima. Kada je došao, naterala ga je da spava u kavezu za pse i oko vrata mu stavila ogrlicu na kojoj je pisalo rob.

"Pretvorila me u roba, tukla i ponižavala. Psihički ožiljci ostaće mi celi život", kazao je. Prilikom jednog susreta Tridevil je počela da mu urezuje svoje ime na njegove grudi.

"Vrištao sam dok mi je to radila, ali nije htela da prestane, rekla mi je da ne budem pi.... Nakon što sam je preklinjao, prestala je", rekao je tinejdžer.

Maserka tvrdi da je treću dojku platila 12.000 funti, a da ju je pre toga zbog etičkih razloga odbilo više od 50 plastičnih hirurga. Ipak, u međuvremenu su se pojavile brojne priče, pa tako Skvier tvrdi da je njena treća dojka zapravo proteza i da ju Trajdevil fiksira na svoja prsa lepkom.

"Ima ih nekoliko. Kada se uprljaju ne želi ih više nositi pa stavi drugu. Prvo sam mislio da su prave. Međutim oduvek sam bio skeptičan jer mi nije dala da ih diram. Jednom mi je okrenula leđa, skinula majicu, posegnula rukom prema prsima, a onda sam čuo zvuk drapanja. Uzela je dojku i bacila je na pod!", rekao je Skvier.

Trajdevil je njegove tvdmnje opovrgla na svojoj Fejsbuk stranici tvrdeći da je to sve gomila budalaština.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.