TIGROV KORAK: Bacite je u ovu seks pozu i cela soba će se tresti od njenih ORGAZMIČKIH uzdaha

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIGROV KORAK: Bacite je u ovu seks pozu i cela soba će se tresti od njenih ORGAZMIČKIH uzdaha

Svaki pravi muškarac vodi računa o tome da njegova žena bude zadovoljna u krevetu. Ali to često nije lako raditi na duže staze, jer seks-poze brzo dosade, a trikovi se vremenom izližu.

Zato s vremena na vreme uvek morate da smišljate nove i vruće seks poze, ne bi li ste ponovo uspeli da dobijete njenu punu pažnju, a potom i vrisak zadovoljstva u spavaćoj sobi.

Imamo rešenje za vas – egzotičnu pozu pod nazivom “Tigrov korak” koju definitivno treba da isprobate >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jer vaša devojka neće ostati ravnodušna. Evo šta sve treba da znate ne bi li došli do cilja, odnosno njenog eksplozivnog orgazma.

Kako se izvodi seks položaj Tigrov korak?

Foto-ilustracija: Profimedia

Tigrov korak je seks-poza kod koje žena klekne i rukama se nasloni na nadlaktice, a glavu spusti dole tako da njena poza podseća na položaj tigrice za vreme parenja. Muškarac u nju prodire klečeći od pozadi tako što je uzima za bokove. Trzajnim pokretima je njiše napred i nazad, što je u tom položaju vrlo jednostavno postići, a osim toga joj odupiranje omogućava veću stabilnost i za vreme najintenzivnijih trzaja.

Kakve su prednosti ove poze?

Položaj je izuzetno erotičan, jer muškarac ima odličan pogled na partneričinu seksi guzu, a uz to može da ima jednostavan pristup do partneričinog klitorisa, pa je tako za vreme trzanja može još dodatno stimulisati. Trzaji moraju da budu što snažniji i brži, što svakako zavisi od izdržljivosti muškarca, kako biste zaista opravdali njegov naziv Tigrov korak.

Kako taj položaj dodatno možemo da učinimo još boljim?

Foto-ilustracija: Profimedia

Budući da se u tom položaju žena naginje na nadlaktice, muškarac ne mora da se brine da će je svojom težinom previše pritiskati. Stoga ruke može da koristi i za stiskanje grudi ili milovanje njenih leđa, koja su usput rečeno omiljena erogena zona kod žena. Nežnim dodirima po leđima ćete ženu dodatno napaliti.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.