TESTAMENT NA GROBU: Da sam odgajio dva kera bolje bi me čuvala

Izvor: NaDlanu.com, 07.Sep.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TESTAMENT NA GROBU: Da sam odgajio dva kera bolje bi me čuvala

Internetom kruži tužna fotografija. Naime, spomenik koji je jedan srpski domaćin podigao sebi za života, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Na mestu rezervisanom za ožaloščenu porodicu, on je ostavio poruku za svoja dva sina.

Ogorčeni otac otkrio je šta ga je mučilo tokom života i ostavio to da stoji "za vjek i vjekova" na nadgrobnom spomeniku. Čini se da je to napisao onako iz srce, bez gramitičkih pravila i logike.

"Da sam odgajio dva kera branili bih kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i mene celog života. Sina sam školovao na fakultetu. A drugog za TV tehničara. Placeve i zgrade sam im spremio. U sudu me osudili da sam poludeo i da se lišavam svih prava i prava glasanja. U bolnici su tražili da me pošalju u ludnicu Padinska Skela. Traže moju razrušenu i nedorađenu kuću. Mene izgone iz kuće u starački dom u Šabac, 48 puta dovodili su miliciju sa komšijama. Davili me noću. Napadali me sikirom, nožem, lopatom i pesnicama. Trovali me 10 puta".

Spomenik je izazvao burne komentare: dok jedni žale deku, drugi ga osuđuju zbog ovakog postupka.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.