TEŠKA NOĆ U BEOGRADU Saobraćajka kod Beograđanke, požar na Vračaru

Izvor: Blic, 19.Feb.2017, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU Saobraćajka kod "Beograđanke", požar na Vračaru

Dve osobe povređene su u dve saobraćajne nesreće koje su se dogodile tokom noći, dok su tri osobe medicinski zbrinute jer su u jednom požaru udahnule veću količinu otrovnih materija iz dima, rekla je za Tanjug potparolka Hitne pomoći, Nada Macura.

Prva saobraćajna nesreća dogodila se oko 19.30 časova u Ulici kralja Milana, kod "Beograđanke", gde je lakše povređen muškarac (30), koji je prebačen na Urgentni centar.

Nešto posle 22 časa, u Ulici Jakuba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kuburovića u Zemunu, lakše je povređen mladić (22) koji je zbrinut u Kliničko-bolničkom centru Zemun.

Požar se dogodio u Ulici Radovana Simića Cige na Vračaru, u zgradi broj 10, a intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći.

Jedna ekipa zbrinula je dve žene, koje su prebačene u Centar za toksikologiju Vojno-medicinske akademije jer su se nagutale dima, dok je muškarac (79) zbrinut na mestu požara.

Ekipe Hitne pomoći imale su ukupno 106 intervencija, od čega 19 na javnom mestu, a pomoć su većinom tražile osobe s hipertenzijom i bronhijalnom astmom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNO KURIR SAZNAJE: Terzin sin imao udes kod Beograđanke, dvoje povređenih

Izvor: Kurir, 19.Feb.2017

...Do nesreće je došlo kada je mladi Terzić, koji je bio za volanom "golfa" iznenada prešao u suprotnu traku u Ulici kralja Milana i udario u vozilo divljeg taksiste..Taksista BN (45) i putnik iz taksija V V (31) su tom prilikom lakše povređeni Povređeni su prebačeni na Urgentni centar, gde su...

Nastavak na Kurir...

Nesreća na putu Banjaluka - Prijedor: Tri osobe povređene u sudaru četiri automobila

Izvor: Blic, 19.Feb.2017

Tri osobe lakše su povređena večeras u sudaru četiri automobila na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, u mestu Tunjice...U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 18.10 časova, pričinjena je znatna materijalna šteta, potvrdili su u Centru javne bezbednosti Banjaluka...Povređenima je pomoć...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.