TEORIJA ZAVERE: Zašto je Perez doveo Rodrigeza i Čičarita u Real Madrid?

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEORIJA ZAVERE: Zašto je Perez doveo Rodrigeza i Čičarita u Real Madrid?

Florentino Perez poznat je kao moćan čovek i to ne samo u fudbalskim krugovima

Real Madrid ovog leta nije mnogo kupovao, ali je kupovao provereno, pa su u klub došli sjajni fudbaleri. Prvi tim pojačala su četvorica fudbalera Toni Kros, Džejms Rodrigez, Čičarito Ernandez i golman Kejlor Navas.

Ipak, nekoliko nedelja po završetku prelaznog roka pojavile su se određene sumnje vezane za transfer aktivnosti "Kraljevskog kluba", a u koje je direktno umešan Florentino >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Perez, predsednik Madriđana, prenosi španski ESPN.

Naime, Perezov transfer Rodrigeza koji je Kolumbijac i Čičarita koji je Meksikanac, mogao bi se dovesti u vezu sa njegovim kompanijama koje su u tim zemljama potpisale neverovatno velike poslovne ugovore, baš u periodima kada je Perez ugovorio pomenute transfere.

U periodu kada je Kolumbijac Rodrigez došao u Madrid, Perezova firma je ugovorila posao za izgradnju autoputa u Kolumbiji, koji je višegodišnji projekat vredan na milione dolara. Nešto kasnije, tokom dovođenja Čičarita, Perezova kompanija je ugovorila posao vredan 432 miliona evra u Meksiku, povodom izgradnji hidroelektrana.

Kada su španski novinari upitali Pereza da li ovde postoji povezanost, odgovorio je da je to čista slučajnost i da ta dva ne treba mešati.

Da li je baš tako, procenite sami.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.