TAKSISTA UBIO PENZIONERA: Invalidu smrskao glavu kamenom zbog 150 evra!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2014, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKSISTA UBIO PENZIONERA: Invalidu smrskao glavu kamenom zbog 150 evra!

Policija osumnjičila taksistu Sašu S. (36) da je u subotu usmrtio Branišu Karića (62), verujući da kod sebe ima veću količinu deviza

BATOČINA - Taksista Saša S. (36) iz Kragujevca uhapšen je juče zbog sumnje da je u Badnjevcu, kod Batočine, brutalno ubio Branišu Karića (62) iz ovog sela! Policija pretpostavlja da je motiv zločina koristoljublje, iako je Braniša bio invalidski penzioner i usamljenik koji je živeo u gotovo neljudskim uslovima! Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za težak zločin, koji je u izjavi policiji priznao ubistvo, priveden je tri dana nakon što je telo Braniše Karića slučajno nađeno pored sporednog puta u badnjevačkom zaseoku Rogac, dva kilometra od Branišine kuće.

Teško se kretao

ČESTO IŠAO TAKSIJEM

Jedan od meštana Badnjevca kaže da je Braniša imao izvesnih psihičkih tegoba, ali i da je bio miran i dobar kao duša, posebno s decom u selu!

- Ne ide mi u glavu da je neko na njega mogao da digne ruku! Nedavno je polomio nogu, pa se veoma teško kretao i zbog toga je u poslednje vreme često koristio taksi. Ja sam ga poslednji put video u petak, baš kad je od kuće krenuo taksijem koji je došao po njega - kaže jedan od meštana, koji nije želeo da otkrije svoj identitet.

ČINJENICE

Hronologija zločina

- komšije u petak poslednji put vide Branišu Karića

- Saša S. u subotu ujutro vozi Karića do Badnjevca

- misleći da ima mnogo para, taksista ubija Karića

- telo izbacuje pored poljskog puta kod Badnjevca

- leš u subotu po podne pronalazi meštanin koji je obilazio njivu

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.