TAKSISTA U POLICIJI: Zar da pustim da me ubiju zbog 800 dinara?! Samo sam želeo da se spasem...

Izvor: Press, 01.Sep.2014, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKSISTA U POLICIJI: Zar da pustim da me ubiju zbog 800 dinara?! Samo sam želeo da se spasem...

Ovo je, kako Kurir nezvanično saznaje, u suzama juče ponavljao taksista Dragan S. (57), zaposlen u „Naksis taksiju“, koji je u noći između subote i nedelje, oko tri sata posle ponoći, u Ulici kneginje Ljubice ubio Željka Sarića (37).
Kako navodi izvor Kurira, Draganu S. određeno je zadržavanje, ali je zbog teških povreda glave zadržan na odeljenju neurohirurgije Urgentnog centra.Napad i pucnjava u kojoj je poginuo Željko Sarić dogodili su se nakon što je taksista dovezao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jednu devojku s Novog Beograda do kafića u Ulici kneginje Ljubice. Kako nije imala da plati 800 dinara, koliko je koštala vožnja, zamolila je taksistu da je sačeka dok ode u kafić po novac.
- Ušla je u lokal i nekoliko minuta kasnije iz njega su istrčali Željko Sarić i još jedan mladić. Počeli su da viču i udaraju taksistu u glavu. Momcima se verovatno nije svidela cena vožnje ili nešto što im je devojka rekla. U svakom slučaju, izvukli su taksistu iz automobila i počeli da ga tuku i bacaju na haubu - kaže jedan od komšija.
Prema rečima očevidaca, napadači su taksistu zverski tukli.
- Mislim da ga je jedan od momaka udario glavom u glavu i da su ga stezali za vrat i gurali na kola. Sve je trajalo izvesno vreme, a onda je taksista uspeo da se otrgne od njih i iz kola uzme pištolj. Tada se začuo pucanj - priča komšija.
On dodaje da se posle toga čula vriska i da je neko počeo da viče: „Ubio si čoveka!“
- Mladića je jedan metak pogodio u grudi. Pao je, a krv mu se razlila po majici. Video sam i veoma mršavu devojku, bila je vrlo uznemirena. Klečala je pored ubijenog momka, plakala i vikala: „Zašto si mi ubio druga?!“ Pretpostavljam da je to devojka koja nije imala para za taksi - kaže izvor.

 
Željko Sarić je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, a Dragana S. policija je prvo odvela u policijsku stanicu, a potom u Urgentni centar.
Ispred kafića u kojem je Sarić sedeo pre ubistva juče su se okupili njegovi prijatelji, ali nisu bili raspoloženi za razgovor.
- Nemojte ništa da nas pitate. Strašno je ovo što se desilo i ne možemo da dajemo nikakve izjave - rekao je jedan Željkov poznanik.
Inače, taksista Dragan S. pucao je iz svog pištolja, koji je legalno posedovao, a ubijeni Sarić odranije je poznat policiji i bio je osuđivan zbog nasilničkog ponašanja.
Kako se saznaje, juče su izjave u policiji dali devojka koja nije imala novca za taksi i Sarićev drug koji je s njim tukao Dragana S.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.