TAKMICAR RAZBIO GLAVU U ZVEZDAMA GRANDA Hitno prevezen u bolnicu

Izvor: medio.rs, 28.Jan.2015, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKMICAR RAZBIO GLAVU U ZVEZDAMA GRANDA Hitno prevezen u bolnicu

Benjamin Kermo pao je sa bine tokom snimanja ove emisije i zadobio povrede. Lekari su rekli da je mladić imao epileptični napad

Benjamin Kermo (19) danas je na snimanju emisije “Zvezde Granda“, pao sa scene i zadobio povrdene posle svog nastupa. Ovaj mladić odmah je odvežen u Urgentni centar, gde će mu su konstatovati stepen povreda. Lekari su rekli da je Benjamin imao epileptični napad, piše “Alo!“.

Pre dolaska Hitne pomoći, ovom momku su pomoć pružili >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Lepa Brena, Žika Jakšić, Saša Popović, kao i članovi žirija Šaban, Snežana, Zorica, Lukas i Ana Bekuta.

Nakon ove nezgode, “Grand” produkcija je njegovoj porodici obezbedila smeštaj u hotelu.

Iz PR službe “Zvezda Granda” potvrdili su nam da se ovaj nesrećni slučaj desio,

Pogledajte jedan od nastupa Benjamina Kerme u “Zvezdama Granda”:

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Takmičar pao u Zvezdama Granda: Hitno prevezen u bolnicu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2015

Benjamin Kermo pao je sa bine tokom snimanja ove emisije i zadobio povrede. Lekari su rekli da je mladić imao epileptični napad...Benjamin Kermo (19)  na snimanju emisije “Zvezde Granda“, pao je sa scene i zadobio povrdene posle svog nastupa. Ovaj mladić odmah je odvežen u Urgentni centar, gde...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.