TAJSON PROZVAO BIBERA: Mali Džastin ne može imati igračke odraslih muškaraca!

Izvor: Kurir, 23.Avg.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJSON PROZVAO BIBERA: Mali Džastin ne može imati igračke odraslih muškaraca!

Mali momci ne mogu imati igračke odraslih muškaraca, našalio se Tajson dok je kroz smeh odgovarao na pitanje novinara o provodu Bibera i njegove bivše devojke Šanine Šaik

Jedan od najpoznatijih američkih manekena Tajson Bekford imao je i više nego zajedljiv, potcenjivački komentar na pitanje novinara da li je zabrinut što mu se bivša devojka provodila sa Džastinom Biberom na jahti.

"Mali momci ne mogu imati igračke odraslih muškaraca", našalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se Tajson (43) dok je kroz smeh odgovarao na pitanje novinara o provodu Bibera (20) i njegove bivše devojke Šanine Šaik (23). Rekao je i da je na Ibici on provodio više vremena s njom nego pevač. Šanina je nekoliko dana provela na odmoru s pevačem, a tokom svog boravka na društvenim mrežama objavljivala je kako uživa.

Ni Džastin nije odoleo da se ne pohvali, te je objavio detalje druženja sa manekenkom. "Prekrasna Šanina i ja. I da se niste usudili sa započinjanjem glasina o vezi"  napisao je Biber.

Tajson važi za jednog od najpoznatijih manekenak u SAD. Glumio je u desetak filmova, učestvovao u rijaliti programima vezanih za modu, a imao je glavnu rolu u nekoliko muzičkih spotova svetskih zvezda, poput 50 Senta i Toni Brekstona.

On i Šanina u vezi su bili od 2008. godine, koju su često prekidali pa se opet mirili. Poslednji put raskinuli su u decembru prošle godine.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.