TAJKUNI IZBEGAVAJU POREZ: Najbogatiji po Forbsu duguju dve milijarde!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2014, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJKUNI IZBEGAVAJU POREZ: Najbogatiji po Forbsu duguju dve milijarde!

Firme Bogićevića, Rankovića, Hamovića i Todorića na listi najvećih poreskih neplatiša, iako im je imovina procenjena na 3,9 milijardi evra

BEOGRAD - Firme Miroslava Bogićevića, Predraga Rankovića Peconija, Vuka Hamovića i Ivice Todorića duguju Srbiji za porez ukupno dve milijarde dinara, iako važe za najbogatije biznismene na Balkanu, čiju je imovinu Forbs prethodnih godina procenio na 3,9 milijardi evra!

Marko Marinković

NAPLATIĆU >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << POREZ TAJKUNIMA

Prvi poreznik Srbije Marko Marinković tvrdi za Kurir da će država naplatiti dugove tajkuna.

- Pokušaćemo da najveći deo dugovanja naplatimo, uključujući i problematične dugove tzv. tajkuna. Metodologiju i način na koji ćemo to uraditi zasad nećemo otkrivati - kaže Marinković.

Rešili se duga?

PERČEVIĆ I ŽIVANIĆ SKINUTI S LISTE

Zanimljivo je da među najvećim poreskim dužnicima više nema firme „Interkomerc“ Gorana Perčevića, koja je do pre tri meseca dugovala 60 miliona dinara, kao ni „Verano motorsa“ Radomira Živanića, koji je na kraju juna dugovao za porez 207 miliona dinara.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.