Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2017, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šveđanin kamionom sa plinskim bocama jurio prema centru Barselone, policija pucala (VIDEO)

MADRID - Policija u Barseloni uhapsila je državljanina Švedske koji je ukrao kamion sa plinskim bocama i vozio u suprotnom pravcu velikom brzinom po glavnoj gradskoj saobraćajnici, oštetivši nekoliko vozila usput, saopštila je portparolka regionalne policije.

Prema njenim rečima, policija je ispalila nekoliko hitaca u nastojanju da zaustavi ovog muškarca a tom prilikom niko nije povrijeđen, prenosi AP.

Protiv osumnjičenog je pokrenuta istraga i on se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na ispitivanju, rekla je ona dodavši da policija ne isključuje nijednu pretpostavku.

Poslije terorističkih napada u Francuskoj u julu 2015. godine u Španiji su na snazi pojačane mjere bezbjednosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.