Sva dešavanja u Beogradu od danas su na jednom mestu: Građanima je na raspolaganju komunalni portal

Izvor: Press, 18.Avg.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sva dešavanja u Beogradu od danas su na jednom mestu: Građanima je na raspolaganju komunalni portal

Prezentaciji portala prisustvovao je pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević, kao i gradska sekretarka za informisanje Mirjana Pavičić.
Foto: Beoinfo
Građanima Beograda od sada je na raspolaganju novi komunalni portal grada koji će Beograđanima omogućiti da dobiju sve informacije o dešavanjima na ulicama grada, kao i da prijave eventualne probleme, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Mali na današnjoj prezentaciji portala www.bgportal.rs.
Prezentaciji portala prisustvovao je pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević, kao i gradska sekretarka za informisanje Mirjana Pavičić.
Gradonačelnik je istakao da je komunikacija sa građanima za njega i čitav tim koji vodi grad jedan od najvećih prioriteta. Želimo da čujemo njihove kritike, naveo je Mali, sugestije i komentare, jer na taj način možemo da vidimo gde i zbog čega grešimo, kako bismo zajedno ispravili te greške.
- Zbog svega navedenog komunalni portal koji pokrećemo je veoma važan, jer će svakom građaninu omogućiti da dobije sve informacije o dešavanjima u Beogradu - o početku i kraju radova na ulicama, kako će biti promenjen režim gradskog prevoza ili bilo šta drugo.
Takođe, portal će dati mogućnost dvosmerne komunikacije i moći ćemo da pitamo građane za sve što mi ili građani smatramo važnim – naglasio je Mali.
On je podsetio na nedavno obavljenu anketu koja je rezultirala imenom novog bulevara koji spaja Tošin bunar i Most na Adi - Bulevar heroja sa Košara.
Sada imamo priliku da povećamo broj aktivnosti i da pitamo još veći broj građana na koji način da pristupimo rešavanju određenog problema.
Možda i najvažnija stavka ovih novina je kampanja koju ćemo pokrenuti u oktobru, a čiji je radni naslov „Beograđani za bolji Beograd” - otkrio je gradonačelnik.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.